![]() |
|
فرشید ، ای گل مریم - نسخهی قابل چاپ +- سایت همه چی و ایران کیبورد یست مرجع تخصصی و پشتیبانی کیبورد (http://hamehchi.com) +-- انجمن: بزرگترین انجمن اختصاصی و اولین مرجع پشتیبانی و خدمات رایگان کیبوردهای Korg ,Yamaha , Roland , Gm , Casio (/forumdisplay.php?fid=705) +--- انجمن: برای مشاهده کامل انجمن کیبورد نوازان اینجا کلیک نمایید (/forumdisplay.php?fid=347)+---- انجمن: معرفی خوانندگان و نوازندگان ایرانی و خارجی (/forumdisplay.php?fid=348) +----- انجمن: خوانندگان نوازندگان و آهنگسازان ایرانی (/forumdisplay.php?fid=283) +----- موضوع: فرشید ، ای گل مریم (/showthread.php?tid=8821) |
فرشید ، ای گل مریم - علی محمدی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ عصر فرشید شمس ملقب به فرشید ، محبوب با آهنگ ای گل مریم دوستت دارم من متولد 1341 دارای سه فرزند و یک همسر هستند. فرشید در سال 1341 در شهرستان ساوه چشم به جهان گشود در خانواده ای هنری و مذهبی بزرگ شد. کار هنری ایشان با اجرای آلبوم گل مریم شروع شد ، 16 اثر از فرشید با آهنگسازی آقای صمد نوریان به جای مانده است معروف ترین آنها ای گل مریم و گل یخ میباشد. بعد از انقلاب گرایش ایشان به آهنگهای انقلابی شروع شد و خیلی دوست داشت به ادامه فعالیتهای هنری خود بپردازد اما به دلیل گرفتاریهای شخصی و شغلی که داشتند هرگز فرصت ادامه خوانندگی را پیدا نکردند. هم اکنون در بخش فروش قطعات راهسازي و معدني مشغول به کار هستند ایشان در نوجوانی در تهران و در محله استاد معین سکونت داشتند. در حال حاضر سه كار جديد به نام گفتم نرو ، خداحافظ ، جادوي چشمات با تنظيم آقای رحمان نظامي (رها) امسال ارائه ميگردد. برای اولین بار معرفی فرشید شمس و ارادتی که نسبت به ایشان داریم و لطفی که به سایت همه چی و شخص بنده دارند از این سایت اعلام گردید. عکسی از دوران جوانی ............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.. . . برای درج در سایر سایتها ذکر منبع سایت hamehchi.com الزامی میباشد.
منتظر مصاحبه تصویری با فرشید عزیز باشید منتظر آلبوم جدید و بی نظیر فرشید از طریق سایت همه چی و وبلاگ رها موزیک Rahamusic,blogfa.com باشید
آقای فرشید شمس یکی از محبوبترین و خاطره انگیز ترین اهنگهای خود را به نام گل مریم به صورت دمو و اجرای زنده برای سایت همه چی ارسال کرده اند که دوستان دانلود کنند و دوباره صدای گرم ایشان را بشنوند .
لازم به توضیح است که قبل از شروع آهنگ پیامی برای کاربران سایت همه چی داده اند که نظر لطف ایشان میباشد. ای گل مریم با صدای : فـرشید نوازنده و تنظیم :رحمان نظامی (رها) لطفا نظرات خود را در مورد این موضوع در همین بخش اعلام نمایید RE: فرشید ، ای گل مریم - عبدالرضا غلامی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ عصر اول از اینکه از این هنرمند کمال تشکر رو دارم بسیار زیبا اجرا کرده بودند لذت بردم
دوم اینکه از رهای عزیز به خاطر این تنظیم بسیار عالی تشکر میکنم خسته نباشید دست مریزاد اما این اهنگ قدیمی هست نمیدونم خواننده اصلیش کیه من خیلی وقت پیش خونه داداشم شنیده بودمش اما نفهمیدیم خواننده اصلیش کیه RE: فرشید ، ای گل مریم - علی محمدی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ عصر عبدالرضا جان درست تاپیک را مطالعه نکردید ، خواننده اصلی خود آقای فرشید شمس هست دیگه ان موقع که این آهنگ را میخواندند کلا 15 یا 16 سال بیشتر نداشتند ، الان که اجرای جدید کردند 50 سال دارند . خواننده اصلی خودشان هستند به برادر محترم خبر بدهید خواننده اش را پیدا کردیم ![]() بنده هم از آقای فرشید شمس تشکر و قدر دانی میکنم که هم به بنده و هم به سایت و کاربران لطف زیادی دارند و ما را شرمنده کردند . امیدواریم لیاقت این محبتها را داشته باشیم
RE: فرشید ، ای گل مریم - vahid.kh - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ عصر منم سلام دارم خدمت اقاي فرشيد شمس عزيز و تشكر ميكنم ازشون كه افتخار دادند و يكي از اثار خودشون رو به بچه هاي سايت همه چي تقديم كردند و همينطور از جناب رحمان نظامي عزيز بابت اين تنظيم اين كار تشكر ميكنم ![]() فقط خواستم بپرسم كه كل البوم فرشيد عزيز در همين سبك هست يا نه؟ ايا كلا تو اين سبك بيشتر كار ميكنن منظورم اينكه ما اقاي فرشيد شمس رو بيشتر تو چه سبكي بشناسم. RE: فرشید ، ای گل مریم - مهدی زمانی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ عصر بنده هم از اقای شمس واقای نظامی تشکر میکنم باعث افتخاره هنرمند خوبی مثل ایشون این اهنگشونو تقدیم کردن به این سایت .برای بنده که تجدید خاطره شد یاد بچگی هام افتادم اخه این اهنگ یکی از اهنگایی بود که تو خونه ما خیلی زمزمه میشد. اقا رها هم که دیگه نوازنگیشون حرف نداره
RE: فرشید ، ای گل مریم - عبدالرضا غلامی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ عصر خوب مطالعه کردم اما متوجه نشدم اخه یه کم ..... دارم :-))
چه جالب حتما اطلاع میدم خیلی خیلی خوشحال شدم باعث افتخاره که ایشون رو شناختم و امیدوارم بازم اهنگهاشون رو اینجا بذارند و ما لذت ببریم پوزش من را هم برای جسارتم پذیرا باشید :khansariha (102): RE: فرشید ، ای گل مریم - ommid - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ عصر اين شعر هنوز هم سر زبانهاي قديمي ها هست ، و من از زبان اشناياني كه سنشان مربوط به همان سالهاست هنوز اين شعر رو ميشنوم گل مريم رو دوست دارم هميشه *** تـو دست هركــسي پيدا نميشه اي گــل مــريــم دوست دارم من *** تو رو روي چشمام ميذارم من
RE: فرشید ، ای گل مریم - علی محمدی - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ عصر اتفاقا من یک دوستی داشتم دوران دبیرستان کلا همه بچه ها با این اهنگ او را میشناختند و هر وقت میرسیدن میگفتند ، اصغر علیمی ، ای گل مریم رو بخون عاشق این اهنگ بود ، امیدوارم هم اون دوست خوبم را پیدا کنم و هم ایشون بتواند با فرشید عزیز ارتباط برقرار کند
RE: فرشید ، ای گل مریم - فرشید رضائیان - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ عصر خوب ما که با هم ، هم اسمیم هستیم می تونیم با هم رفیق بشیم ها ![]() حالا ایشون توی انجمن نمیان ؟
RE: فرشید ، ای گل مریم - سپیده رزمیار - ۱۴-۲-۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ عصر با سلام و تشکر از شما آقای شمس و تنظیم این آهنگ توسط آقای نظامی فوق العاده صدا و آهنگ زیبا بود اشتباه نکنم ما قدیمی ها به این آهنگها می گیم آهنگهای بازاری البته فکر کنم ، راستی می خوام بدونم تمام آهنگها تون در این زمینه هست آگر هست و در بازار فروش می ره لطفا اسمهاش رو بگید تا تهیه کنیم یا اگر آقای محمدی لطف کنید در سایت بفروش بگذارید که در خق ایشان ظلم نشود باز هم از شما سپاسگزارم |